Beton Elicopterizat Alexandria

Beton Elicopterizat Alexandria • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Alexandria • Obtine o cotatie de pret in 2023Beton Elicopterizat Alexandria : se foloseste pentru ariile cu trafic intens, unde sunt necesare pardoseli durabile, care-si pastreaza timp indelungat aspectul neted si care nu sunt afectate de factori externi chimici, mecanici sau de clima. Acest tip de finisaj se poate aplica pe portiuni orizontale sau in rampa si este o alegere avantajoasa pentru amenajarea a multiple spatii industriale, comerciale, zone de acces.

Cea mai frecventa si mai comuna utilizare a betonului elicopterizat este finisarea pardoselilor din marile parcari, in special in parcarile sub si supraterane. Acest lucru este posibil deoarece betonul elicopterizat isi pastreaza timp indelungat aspectul, chiar si in conditii care presupun trafic sau factori precum umezeala, condensul, temeperaturile scazute sau ridicate.

Betonul elicopterizat este potrivit pentru zona industriala – pentru hale, spatii de productie sau depozitare; zona comerciala – malluri, magazine mari cu zone de tranzitare, depozite, rampe destinate aprovizionarii, incarcarii sau descarcarii marfurilor; spatii auto – parcari, ateliere auto, garaje sau spatii de parcare ale companiilor. Betonul elicopterizat poate fi o optiune excelenta si pentru zonele de agrement, de promenada sau parcurile interioare sau exterioare. Contacteaza echipa BETONDAB pentru oferte personalizate in judetul Teleorman!

Cotatie de Pret in Alexandria

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: