Beton Elicopterizat Baia Mare

Beton Elicopterizat Baia Mare • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Baia MareBeton Elicopterizat Baia Mare : care este cea mai potrivita optiune pentru amenajarea pardoselilor rezistente si aspectuoase? Betonul elicopterizat este o tehnica de aplicare a betonului cu caracter decorativ, folosita de multi ani in vestul Europei, care a prins foarte bine si la noi in tara. Betonul elicopterizat se foloseste pentru pardoselile spatiilor comerciale, industriale, parcarilor, cailor de acces.

Datorita etapelor specifice amenajarii cu beton elicopterizat (turnare, finisare, slefuire) sprafata obtinuta devine neteda, omogena, rezistenta in orice punct al ei. Pardoselile elicopterizate pot fi simple, valoarea estetica constand in nivelul de slefuire, dar si colorate, prin aplicarea de cuart care poate avea nuante precum rosu, negru, gri.

Factorii care contribuie si mai mult la realizarea unei suprafete de beton elicopterizat cu durata lunga de viata sunt modul de lucru, materialele folosite si echipamentele cu ajutorul carora betonul este aplicat si finisat. Pentru a fi sigur ca nu faci rabat de la calitate, apeleaza la echipa BETONDAB care preia lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Baia Mare

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: