Beton Elicopterizat Bistrita

Beton Elicopterizat Bistrita • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BistritaBeton Elicopterizat Bistrita : alegerea pardoselilor din beton elicopterizat este justificata de avantajele pe care acest tip de pardoseala le ofera. Betonul elicopterizat este aplicat cu precadere in spatiile industriale, comerciale, in parcari, acolo unde pardoseala trebuie sa fie durabila, sa nu se deterioreze sub actiunea factorilor externi precum presiunea greutatii, traficul pietonal si auto, impact.

Betonul elicopterizat se obtine prin turnarea, nivelarea si finisarea cu echipamente speciale a unei suprafete de beton si cuart. Cuartul este un element suplimentar al betonului elicopterizat care adauga acestuia rezistenta si culoare. Dupa finisare, betonul elicopterizat devine neted si lucios. Intretinerea betonului elicopterizat nu este deloc complicata sau costisitoare.

Daca ai in plan lucrari de amenajare care au nevoie de pardoseli rezistente, estetice si cu un timp scurt de realizare, poti lua in considerare betonul elicopterizat. BETONDAB preia lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, cu materiale si echipamente performante, in orice judet din tara. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Bistrita

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: