Beton Elicopterizat Botosani

Beton Elicopterizat Botosani • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BotosaniBeton Elicopterizat Botosani : betonul elicopterizat este o tehnica de obtinere a pardoselilor, apreciata din motive practice, dar si din motive estetice. Pardoselile elicopterizate sunt realizate, in special, acolo unde este nevoie de rezistenta la trafic intens pietonal sau auto, dar si de un aspect placut al pardoselilor. Dintre Spatiile care se preteaza a fi amenajate cu beton elicopterizat sunt cele comerciale, industriale si parcarile.

Motivele practice pentru aplicarea betonului elicopterizat sunt durabilitatea acestuia, dar si intretinerea usoara. Pardoselile elicopterizate rezulta prin finisarea unui strat de beton armat care a fost tratat in prealabil cu cuart. Finisarea prin slefuire mecanica transforma betonul intr-o placa omogena, neteda, fara imperfectiuni sau microfisuri.

Motivele estetice pentru utilizarea pardoselilor elicopterizate tin de aspectul acestui tip de beton. Dupa slefuirea si aplicarea lacului protector, betonul elicopterizat are un aspect stralucitor care rezista multi ani. In dezvoltarea proiectelor de amenajare cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, BETONDAB pune la dispozitia clientilor experienta acumulata in timp, tehnici aplicate cu succes, materiale de calitate si echipamente performante. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Botosani

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: