Beton Elicopterizat Buzau

Beton Elicopterizat Buzau • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BuzauBeton Elicopterizat Buzau : betonul este unul dintre materialele de baza pentru constructii si amenajari care nu se modifica usor sub influenta factorilor externi (mecanici, chimici, de clima). In amenajari, betonul poate fi aplicat cu ajutorul anumitor tehnici speciale precum omogenizarea cu elicopterul astfel incat sa fie rezistent, dar si estetic. Pardoselile elicopterizate sunt amenajari in care betonul este folosit cu succes pentru rezistenta si valoare decorativa.

Pardoselile elicopterizate se folosesc frecvent acolo unde este nevoie de pardoseli care sa nu se deterioreze rapid din cauza traficului, a presiunii aduse de greutate, a socurilor mecanice. Astfel de spatii pot fi hale industriale, depozite si rampe ale depozitelor, ateliere auto, cai de acces ale magazinelor, parcari.

Tehnologia de obtinere a betonului elicopterizat poate fi aplicata de echipe de specialisti care detin echipamente specifice. Daca ai in plan un astfel de proiect de amenajare a pardoselilor, contacteaza echipa BETONDAB pentru oferte personalizate beton elicopterizat cu cuart sau sclivisit, in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Buzau

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: