Beton Elicopterizat Calarasi

Beton Elicopterizat Calarasi • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat CalarasiBeton Elicopterizat Calarasi : betonul elicopterizat este una dintre tehnicile care combina foarte bine rezistenta cu estetica. De aceea, pardoselile din beton elicopterizat sunt folosite frecvent in spatii care au trafic intens precum parcarile, spatiile comerciale si industriale (fabrici, hale, magazine mari, depozite, cai de acces).

Pardoselile din beton elicopterizat aduc trei mari avantaje: rezistenta indelungata, mentenanta simpla si deloc costisitoare, estetica. Din punctul de vedete al rezistentei, pardoselile elicopterizate sunt garantate vreme indelungata atunci cand sunt manufacturate corect. Ele isi pastreaza aspectul atat sub presiunea unor greutati mari, cat si sub cea a traficului greu fara sa se crape sau sa se fisureze. Acest fenomen este posibil datorita omogenizarii betonului si obtinerii unei suprafete continue si stabile in orice punct al sau.

Pentru cei care au in plan realizarea de amenjari in stil industrial care sa reziste in timp, betonul elicopterizat este o solutie avantajoasa. Apeleaza la echipa BETONDAB pentru a obtine oferte personalizate pentru orice proiect, dar si garantia ca realizarea proiectului se face cu materiale si echipamente de calitate, intr-un timp destul de scurt. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Calarasi

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: