Beton Elicopterizat Constanta

Beton Elicopterizat Constanta • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat ConstantaBeton Elicopterizat Constanta : pentru suprafetele care au nevoie de acoperire cu un strat de beton durabil, dar si estetic, betonul elicopterizat este alegerea potrivita. Aceasta tehnica de amenajare cu beton armat slefuit cu echipamente specifice (elicoptere) este frecvent folosita pentru spatiile industriale, comerciale, zone de acces si parcari.

Denumirea betonului elicopterizat vine de la echipamentul care face finisraea betonului si care se numeste elicopter. In urma finisarii cu elicopterul, betonul proaspat turnat capata o rezistenta si mai mare care este distribuita omogen pe toata suprafata, astfel incat in toate punctele sale, betonul elicopterizat suporta la fel de eficient greutatea, traficul, actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

Daca planifici realizarea unor proiecte de amenjare cu beton elicopterizat, BETONDAB iti sta la dispozitie cu oferte personalizate, utilizarea de materiale si echipamente de performante, manopera de calitate. Contacteaza-ne si stabileste termenii lucrarii tale cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Constanta

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: