Beton Elicopterizat Galati

Beton Elicopterizat Galati • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat GalatiBeton Elicopterizat Galati : betonul elicopterizat este specific amenajarilor industriale si comerciale datorita caracteristicilor sale. Se poate aplica fara eforturi mari si timp de asteptare prelungit pe suprafete intinse. Dupa aplicare, betonul intarit cu armatura de fier si plasa, este slefuit cu un echipament special numit elicopter pana cand capata un aspect finisat.

Pardoselile elicopterizate sunt apreciate mai ales datorita rezistentei lor. Dupa finalizarea procesului de sclivisire si aplicarea lacului de protectie, aceste pardoseli pot suporta presiunea greutatii si a traficului intens in orice punct al lor, comportandu-se practic precum o placa imensa de beton. Aspectul pardoselilor elicopterizate poate fi imbunatatit prin culoare cu ajutorul cuartului. Cuartul pigmenteaza pardoselile in diverse culori si, totodata, contribuie la intarirea betonului.

Daca ai in plan realizarea unor pardoseli elicopterizate pentru spatii ample, intens circulate, apeleaza la echipa BETONDAB. Zona de executie a lucrarilor este extinsa pe intreg teritoriul tarii, iar proiectele de amenajare cu beton elicopterizat imbina foarte bine calitatea si consturile. Contactaeza-ne pentru oferte de pret personalizate in cadrul proiectelor de amenajare cu beton elicopterizat!

Cotatie de Pret in Galati

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: