Beton Elicopterizat Giurgiu

Beton Elicopterizat Giurgiu • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat GiurgiuBeton Elicopterizat Giurgiu : exista mai multe metode prin care se pot obtine pardoseli durabile si aspectuoase. Betonul elicopterizat este una dintre acestea, fiind, de altfel, o alegere frecventa in spatiile industriale pentru hale de productie, depozite, rampe de incarcare; in spatiile comerciale pentru alei de acces in marile magazine, centre de depozitare a produselor; in parcari acoperite sau exterioare.

Betonul elicopterizat este obtinut prin acoperirea suprafetelor cu o formula speciala de beton armat si, apoi, prin sclivisirea mortarului. Sclivisirea in cazul betonului elicopterizat se face in mai multe etape, atat pentru a obtine o suprafata fara imperfectiuni, omogena, continua, cat si pentru a obtine un finisaj care poate varia ca finete, ajungand pana la un efect de oglinda.

Pentru realizarea cat mai corecta a betonului elicopterizat este nevoie sa colaborezi cu o echipa care stapaneste tehnicile de preparare, turnare si sclivisire. Materialele si echipamentele folosite contribuie si ele la obtinerea unor pardoseli elicopterizate durabile. Colaboreaza cu BETONDAB pentru lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Giurgiu

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: