Beton Elicopterizat Iasi

Beton Elicopterizat Iasi • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Iasi • Obtine o cotatie de pretBeton Elicopterizat Iasi : ai nevoie de pardoseli care sa arate frumos si sa reziste foarte bine in timp? Pardoselile elicopterizate sunt folosite cu precadere pentru amenajarea parcarilor, a spatiilor industriale si comerciale tocmai datotita acestor proprietati. Sunt durabile si pot fi decorate intr-o gama variata de culori atat in profunzime, cat si la suprafata.

Pentru executia betonului elicopterizat se foloseste o formula de beton dura la care se adauga elemente care intaresc si mai mult rezistenta, precum armarea suprafetei cu plasa, fier, otel si slefuire astfel incat suprafata turnata sa se transforme intr-o placa de beton omogena care poate suporta greutatea si traficul in mod unitar, in orice punct.

Betonul elicopterizat poate fi lucrat cu adaugarea de cuart sau fara. Cuartul contribuie atat la intarirea suprafetei de beton, cat si la pigmentarea acestuia in culori diverse: rosu, gri, verde, negru. Pentru orice tip de lucrare cu beton elicopterizat, contacteaza echipa BETONDAB pentru a beneficia de recomandarile unor meseriasi cu experienta, materiale de calitate si echipamente performante, disponibile in fiecare judet din tara!

Cotatie de Pret in Iasi

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: