Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc

Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc • Cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc • Cotatie de pretBeton Elicopterizat Miercurea Ciuc : betonul elicopterizat este o solutie potrivita de amenajarea de la sol.

Acest tip de beton face parte din categoria pavajelor decorative avand o gama variata de culori, insa isi pastreaza foarte bine proprietatile materialului de baza formand o pardoseala dura, rezistenta in timp, fara riscul de a se fisura, crapa, zgaria atunci cand este supusa presiunii de greutate sau traficului intens, simplu de intretinut.

In general, betonul elicopterizat este ales pentru parcari, pentru spatiile comerciale si industriale. El poate fi aplicat atat pe suprafete plane, orizontale, cat si oblice, in rampa.

Datorita etapelor de lucru destul de simple care implica, in linii mari, pregatirea solului, turnarea betonului armat si incorporarea cuartului (daca este cazul), folosirea echipamentelor de slefuit pentru finisarea betonului, acestui material ii este caracteristic un timp scurt de executie.

Pentru realizarea oricarui proiect care implica realizarea de pardoseli elicopterizate, echipa BETONDAB sta la dispozitie cu experienta de lucru acumulata de-a lungul lucrarilor finalizate pana acum, materiale de calitate si echipamente moderne. Contacteaza-ne pentru a executa pardoseli de beton elicopterizat la standarde inalte de calitate si preturi accesibile!

Cotatie de Pret in Miercurea Ciuc

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: