Beton Elicopterizat Ploiesti

Beton Elicopterizat Ploiesti • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat PloiestiBeton Elicopterizat Ploiesti : pardoselile industriale si comeciale realizate din beton elicopterizat sunt foarte rezistente si au un aspect estetic placut. Prin tehnica specifica de slivisire a suprafetei de beton armat, se obtine un strat neted, finisat atat de bine incat capata aspectul de oglinda. Sclivisirea imbunatateste atat aspectul betonului, cat si rezistenta acestuia, transformand-l intr-o placa unitara, care poate suporta greutatea si traficul in orice punct al sau.

Aspectul estetic al pardoselilor realizate din beton elicopterizat este reprezentat de mai multe trasaturi principale. Betonul elicopterizat este slefuit cu ajutorul echipamentul denumit elicopter pana cand suprafata devine lucioasa. Culoarea este data de un material adaugat suplimentar – cuart – ale carui culori pot fi variate: gri, rosu, negru, verde, albastru.

Daca urmeaza sa planifici lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, poti apela cu incredere la BETONDAB, o echipa cu experienta care detine solutii eficiente de logistica si echipamente performante pentru a pune in valoare proiectele pe care le doresti. Contacteaza-ne pentru amenjarea suprafetelor cu beton elicopterizat care arata impecabil si isi pastreaza mult timp aspectul si culoarea.

Cotatie de Pret in Ploiesti

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299