Beton Elicopterizat Satu Mare

Beton Elicopterizat Satu Mare • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Satu MareBeton Elicopterizat Satu Mare : betonul elicopterizat este o varianta de pardoseala foarte rezistenta, aplicata in special in parcari, in zonele industriale (hale) si comerciale (depozite, alei de acces). Printre avantajele pe care le are alegerea acestui timp de beton se regasesc timpul relativ scurt de executie, durabilitatea si intretinerea usoara de-a lungul timpului, cromatica variata.

Etapele de executie ale betonului elicopterizat consta in mai multe operatiuni. Suprafata este pregatita, armata cu plasa si fier, acoperita cu beton si nivelata. Apoi urmeaza mai multe etape de slivisire sau slefuire cu ajutorul echipamentului numit elicopter. La final, este aplicata o substanta protectoare care prelungeste si mai mult durata de viata a betonului elicopterizat.

Pentru intarirea suprafetei betonate si pentru colorarea ei se poate folosi cuartul. In general, cantitatea este de patru-cinci kilograme pe metru patrat de beton proaspat turnat. In cazul in care betonul elicopterizat se potriveste planurilor tale de amenajare a spatiului, apeleaza la BETONDAB, o echipa care executa lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in toate judetele tarii, folosind materiale de calitate si echipamente performante!

Cotatie de Pret in Satu Mare

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: