Beton Elicopterizat Slobozia

Beton Elicopterizat Slobozia • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat SloboziaBeton Elicopterizat Slobozia : aplicarea betonului elicopterizat se potriveste, in special, acelor spatii pe orizontala sau in rampa, care au nevoie de rezistenta dispusa in mod egal peste tot, de intretinere simpla si fara costuri suplimentare si de un aspect estetic placut. Tocmai de aceea, in tot mai multe spatii in care exista trafic intens auto sau pietonal (parcari), dar si in zone industriale sau comerciale, precum fabrici, hale, depozite, magazine mari sunt turnate pardoseli de beton elicopterizat.

Acest tip de beton este special datorita tehnicii de finisare. Materialele folosite pentru acoperirea suprafetelor au la baza betonul armat, insa, la etapa de finisare, exista tehnici specifice prin care se ajunge de la un aspect uniform si netezit pana la un luciu de oglinda. La acestea se adauga rezistenta la factori de uzura, la impact mecanic si trafic sau la zgarieturi. Culorile pardoselilor din beton elicopterizat pot fi variate, in functie de preferinte sau de tema amenajarii.

Cu o experienta insemnata in acoperirea suprafetelor cu beton elicopterizat si lucrari de referinta peste tot in tara, BENTONDAB pune la dispozitie servicii de calitate in acest domeniu. Preturile pentru pardoseli cu beton elicopterizat sunt personalizate si variaza in functie de dimensiunile spatiului de lucru, de materialele alese si de timpul de lucru, insa respecta intotdeauna un raport corect calitate – cost final.

Cotatie de Pret in Slobozia

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: