Beton Elicopterizat Targu Jiu

Beton Elicopterizat Targu Jiu • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Targu JiuBeton Elicopterizat Targu Jiu : pardoselile durabile si aspectuoase sunt indispensabile oricarei zone de acces, spatiu industrial sau comercial. Pentru realizarea lor, tehnica betonului elicopterizat este una dintre cele mai apreciate optiuni, atat ca proces de executie, cat si ca beneficii oferite. Pardoselile din beton elicopterizat sunt extrem de rezistente la uzura si au finisaje intr-o gama cromatica variata.

Procesul de executie al pardoselilor din beton are marele avantaj de a putea fi realizat intr-un timp destul de scurt. Practic, suprafetele sunt turnate cu un tip de beton specific care permite, apoi, slefuirea suprafetei pana cand aceasta capata aspect de la semifinisat la superfinisat, in functie de cerintele clientului. Finisajul este completat si de culoarea care poate fi obtinuta in profunzime prin folosirea cuartului sau doar la suprafata prin pigment de culoare.

Pentru respectarea tuturor etapelor de realizare a betonului elicopterizat si atingerea standardelor de calitate care garanteaza durabilitate sau pastrarea aspectului neted mult timp se recomandata colaborarea cu echipe care au experienta in aceasta metoda de lucru a betonului, precum BETONDAB. Contacteaza-ne pentru lucrari cu beton elicopterizat in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Targu Jiu

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299