Beton Elicopterizat Targu Mures

Beton Elicopterizat Targu Mures • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Targu MuresBeton Elicopterizat Targu Mures : betonul elicopterizat este una dintre cele mai potrivite tehnici de lucru pentru padoseli deoarece imbina foarte bine aspectul estetic deosebit si rezistenta de-a lungul timpului. Elicopterizarea betonului inseamna, practic, finisarea prin slefuire (sclivisire) a unei suprafete proaspat realizate din beton armat, astfel incat aceasta sa capete un finisaj fara imperfectiuni si o rezistenta specifica.

Cea mai importanta trasatura care se obtine prin tehnica de lucru specifica betonul elicopterizat este omogenitatea si continuitatea pardoselii, fiind prcatic o pardoseala unitara cu acelasi nivel crescut de rezistenta in toate punctele. Betonul elicopterizat isi mentine atat rezistenta in profunzime, cat si aspectul de la suprafata in conditii de trafic intens, factori externi mecanici, chimici, climaterici.

Zonele in care este aplicat cu precadere betonul elicopterizat sunt parcarile exterioare, subterane sau supraetajate, spatiile industriale si comerciale. Datorita experientei acumulate in timp in domeniul realizarilor de lucrari cu beton elicopterizat, BETONDAB ofera posibilitatea de a beneficia de materiale de calitate la preturi aventajoase, logistica bine organizata si tehnici moderne de executie a betonului elicopterizat, oriunde in tara. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Targu Mures

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: