Beton Elicopterizat Bucuresti

Beton Elicopterizat Bucuresti • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Bucuresti • Obtine o cotatie de pret in 2023Beton Elicopterizat Bucuresti : folosirea betonului ca materie prima in zona de constructii este foarte variata datorita caracteristicilor principale ale acestui material: versatilitate, durabilitate, intretinere usoara, finisaje cu aspect ingrijit. Pentru suprafetele orizontale ample se poate utiliza betonul elicopterizat, un finisaj din beton cu suprafata rezistenta si neteda, de culori diferite.

Denumirea betonului elicopterizat este data de echipamentul care se foloseste pentru finisarea sau slefuirea suprafetelor. Acest echipament se numeste “elicopter” si are rolul de a slefui in mod performant suprafata betonului, astfel incat sa indeparteze orice neregularitati si sa o transforme intr-o pardoseala fara imperfectiuni, omogena si continua.

Datorita caracteristicilor sale, betonul elicopterizat este o alegere potrivita pentru spatii mari cu trafic intens, in care este nevoie de pardoseli rezistente la actiunea factorilor chimici, climaterici, mecanici, precum zonele industriale si comerciale: parcari, supermarketuri, statii peco, service-uri auto. BETONDAB executa lucrari cu beton elicopterizat in toata tara, astfel incat sa poti beneficia de pardoseli elicopterizate durabile indiferent de orasul in care te afli. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Bucuresti

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: