Beton Elicopterizat Cluj Napoca

Beton Elicopterizat Cluj Napoca • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Cluj NapocaBeton Elicopterizat Cluj Napoca : betonul este atat de utilizat in amenajarea pardoselilor din spatiile industriale si comerciale pentru ca reuseste sa imbine caracteristici practice si estetice.

Exista mai multe tipuri de beton finisat cu scopul de a obtine pardoseli durabile, iar doua dintre acestea sunt betonul elicopterizat si betonul sclivisit.

Betonul elicopterizat si cel sclivisit au, practic, acelasi proces de realizare. Suprafetele sunt acoperite cu un strat de beton special, armat pentru a avea rezistenta foarte buna si apoi omogenizat si slefuit astfel incat sa devina continuu si neted. Diferenta vine din faptul ca betonului elicopterizat i se adauga un strat de cuart plus alti compusi care cresc durata de viata si adauga pigment pardoselilor.

Fie ca ai in plan realizarea unor pardoseli sclivisite sau elicopterizate (cu sau fara cuart) este important sa alegi o echipa care are experienta in acest domeniu, precum BETONDAB. Poti beneficia de lucrari cu beton elicopterizat in orice judet din tara beneficiind de preturi justificate pentru realizarea proiectelor de amenajare cu beton elicopterizat. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Cluj Napoca

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: