Beton Elicopterizat Deva

Beton Elicopterizat Deva • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat DevaBeton Elicopterizat Deva : betonul elicopterizat este o tehnica de realizare a pardoselilor utilizata de multa vreme in tarile europene din vest, care a castigat teren si la noi. Acesta tehnica presupune finisarea suprafetelor de beton armat proaspat turnat astfel incat acestea sa capete rezistenta si un aspect estetic placut. Finisarea poate fi facuta pana la driscuirea suprafetei, la obtinerea unui aspect semi-finisat sau a unui aspect finisat de oglinda, in functie de preferintele clientului.

Deoarece se poate aplica pe suprafete extinse si este foarte rezistent, betonul elicopterizat a devenit o tehnica specifica zonelor industriale, comerciale, parcarilor. Pardoselile de beton elicopterizat sunt realizate in multe fabrici, hale industriale, magazine mari, depozite si rampe de aprovizionare.

Rezultatele obtinute in materie de beton elicopterizat sunt influentate de experienta echipei de lucru, dar si de materialele folosite si echipamentele cu ajutorul carora betonul este intins, nivelat si, apoi, sclivisit. Pentru a te asigura ca nu intampini dificultati legate de aceste aspecte, contacteaza BETONDAB, o echipa de meseriasi cu numeroase lucrari realizate in intreaga tara, care preia proiecte cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in orice judet din Romania.

Cotatie de Pret in Deva

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: