Beton Elicopterizat Craiova

Beton Elicopterizat Craiova • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat CraiovaBeton Elicopterizat Craiova : betonul elicopterizat este folosit pentru pardoseli cu durata de viata foarte indelungata. Rezistenta in timp a betonului elicopterizat este data atat de caracteristicile materialelor folosite (beton armat cu plasa si metal), cat si de tehnicile specifice (slefuirea care transforma suprafata acoperita de beton intr-o placa omogena si continua).

Dupa turnarea betonului si sclivisirea cu echipamentele caractistice tehnicii de obtinere a pardoselilor elicopterizate, suprafata lucrata devine neteda, fara denivelari sau imperfectiuni si are o mare anduranta la socuri mecanice. Tocmai de aceea, betonul elicopterizat este recomandat pentru utilizarea in spatiile in care exista trafic intens auto sau pietonal, precum spatiile industriale, comerciale, parcarile.

Realizarea lucrarilor cu beton elicopterizat sunt practice, dar si decorative, deoarece in combinatie cu un alt material – cuart – betonul se intareste mai bine si poate capata diferite culori. Pentru proiecte de amenajare a suprafetelor cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, contacteaza BETONDAB, o echipa cu experienta care desfasoara lucrari in toate judetele din tara folosind materiale de calitate si echipamente performante.

Cotatie de Pret in Craiova

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: