Beton Elicopterizat Sibiu

Beton Elicopterizat Sibiu • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat SibiuBeton Elicopterizat Sibiu : betonul elicopterizat este o tehnica din ce in ce mai folosita si mai apreciata pentru amenajarea parcarilor, spatiilor industriale si comerciale. Acest aspect este justificat de beneficiile pe care acest tip de pardoseala le are, precum rezistenta si pastrarea aspectului timp indelungat, intretinerea usoara si fara costuri suplimentare, posibilitatea de a folosi sau nu cuart si pigment de culoare in finisarea suprafetelor acoperite cu beton elicopterizat.

Procesul de realizare a betonului elicopterizat este rapid, ceea ce inseamna ca spatiile care au nevoie de amenajare nu sunt blocate foarte mult timp din cauza lucrarilor. In linii mari, pentru aplicarea betonului elicopterizat, suprafata este turnata cu beton care incorporeaza mortar proaspat si apoi este slefuita cu echipamente speciale pentru acesta metoda.

In executia betonului elicopterizat sunt foarte importante atat alegerea unor materiale de calitate, cat si experienta in aplicarea tehnicilor specifice de slefuire. Echipamentele performante si priceperea persoanelor care lucreaza aduc diferente semnificative rezultatelor obtinute. Pentru lucrari cu beton elicopterizat executate cu cuart sau fara cuart, cu pigmenti de culoare sau fara, contacteaza BETONDAB care are echipe disponibile in orice judet din Romania!

Cotatie de Pret in Sibiu

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: