Beton Elicopterizat Slatina

Beton Elicopterizat Slatina • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat SlatinaBeton Elicopterizat Slatina : utilizarea betonul elicopterizat in amenajarea suprafetelor orizontale sau in rampa este o alegere inteligenta atat din punctul de vedere al costurilor, cat si din punctul de vedere al avantajelor pe care aceasta tehnica de turnare si finisare a betonului armat le are. Zonele in care se recomanda aplicarea betonului elicopterizat sunt parcarile de orice tip (exterioare, subterane, supraetajate), spatiile comerciale, industriale sau adiacente (rampe de aprovizionare, depozite).

Ca avantaj principal, betonul elicopterizat este preferat mai ales datorita rezistentei caracteristice. Suprafetele sunt acoperite cu beton armat si, apoi, sunt slefuite cu ajutorul unor echipamente specifice astfel incat este scos la suprafata atat stratul durabil al acestuia, cat si aspectul neted care poate fi slivisit pana la obtinerea unui aspect mai mult sau mai putin finisat, in functie de cerintele clientului.

Pentru lucrari cu beton elicopterizat, echipa BETONDAB sta la dispozitia clientilor in toate judetele din tara. Lucrarile cu beton elicopterizat pot fi realizate cu cuart sau fara cuart, in diferite culori, cu finisaje care ajung pana la aspectul deosebit de oglinda. Pentru oferte personalizate in functie de caracteristicile lucrarii, contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Slatina

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: