Beton Elicopterizat Suceava

Beton Elicopterizat Suceava • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat SuceavaBeton Elicopterizat Suceava : pardoselile din beton elicopterizat realizate cu sau fara cuart, in culori variate si cu aspect finisat in functie de preferinte, de la suprafete semifinisate pana la suprafete superfinisate, cu efect de oglinda sunt potrivite pentru spatiile ample in care exista trafic intens, auto sau pietonal.

Cel mai frecvent, betonul elicopterizat este turnat si finisat in spatii comerciale, industriale si in parcari.

Aceasta versatitilitate este posibila datorita beneficiilor pe care betonul le are, fiind unul dintre cele mai dure si rezistente materiale de constructive, cu aspect estetic continuu, uniform si o gama variata de culori aplicate in profunzime sau la suprafata.

Tehnica betonului elicopterizat poate fi realizata astfel incat rezultatele sa intreaca asteptarile clientilor atunci cand sunt folosite materiale de calitate, echipamente performante, dar si meseriasi preceputi in domeniul amenajarilor de pardoseala precum cei care fac parte din echipa BETONDAB. Contacteaza-ne pentru lucrari cu beton elicopterizat executate la standarde inalte de calitate, in toate judetele din tara.

Cotatie de Pret in Suceava

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: