Beton Elicopterizat Zalau

Beton Elicopterizat Zalau • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat ZalauBeton Elicopterizat Zalau : betonul elicopterizat este o solutie avantajoasa pentru amenajarea pardoselilor din spatiile intens circulate, precum zone comerciale, industriale, parcari, alei. Aceasta tehnica prin care betonul este turnat si apoi slefuit pana cand capata un aspect uniform, continuu, neted, poate fi realizata de catre echipe de lucratori care detin echipamente speciale pentru procesul de slefuire, dar si experienta in alegerea materiilor prime de calitate.

Betonul elicopterizat are mai multe avantaje: este rezistent, este estetic, este usor de intretinut pe termen lung. Rezistenta pardoselilor din beton elicopterizat vine atat din caracteristicile materialelor folosite, cat si din tehnica aplicata. Fiind slefuita foarte bine, suprafata nu se fisureaza, nu se zgarie si are aceeasi rezistenta peste tot.

Betonul elicopterizat poate avea aspect simplu sau poate fi colorat, in functie de preferinte, folosindu-se un strat special de cuart si pigment de culoare. Pentru a-si pastra aspectul final cat mai mult timp si a putea fi intretinut intr-un mod cat mai simplu, betonul elicopterizat este tratat cu lac protector. Ca sa te asiguri ca pardoselile din beton elicopterizat realizate indeplinesc toate asteptarile, colaboreaza cu BETONDAB, un partener cu experienta si puncte de lucru in toata tara, in domeniul lucrarilor cu beton elicopterizat!

Cotatie de Pret in Zalau

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: