Beton Elicopterizat Tulcea

Beton Elicopterizat Tulcea • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat TulceaBeton Elicopterizat Tulcea : cauti o solutie avantajoasa pentru finisarea suprafetelor orizontale sau in rampa?
Betonul elicopterizat poate fi tipul de pardoseala de care ai nevoie daca obiectivele tale sunt durabilitatea, mentinerea aspectului o perioada indelungata de timp fara costuri suplimentare exagerate, versatilitate cromatica.

Betonul elicopterizat este un tip de pardoseala foarte rezistent, potrivit pentru suprafete orizontale sau usor inclinate. Se preteaza foarte bine pentru zone de mari dimensiuni, in interior sau exterior, deoarece nu este afectat de factori precum umezeala, condensul, temperaturile scazute sau ridicate. Cel mai frecvent, betonul elicopterizat este aplicat in parcari, spatii industriale si comerciale, spatii destinate domeniului auto (ateliere, service-uri).

Daca ai in plan realizarea unor pardoseli care sa isi pastreze multa vreme aspectul estetic fara o intretinere complicata, ia in considerare varianta betonului elicopterizat. BETONDAB executa lucrari cu beton elicopterizat peste tot in tara, de aceea, are experienta in alegerea materialelor de calitate si respectarea etapelor care contribuie la obtinerea unor finisaje deosebite. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Tulcea

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: