Beton Elicopterizat Timisoara

Beton Elicopterizat Timisoara • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat TimisoaraBeton Elicopterizat Timisoara : betonul este unul dintre cele mai populare materiale din domeniul constructiilor. Desi poate fi considerat o materie prima usor de aplicat, exista cazuri in care este nevoie de intreventia unei echipe cu experienta pentru a obtine finisaje rezistente si aspectuoase. Aceasta conditie este valabila si in cazul betonului elicopterizat, datrorita procedurii de lucru care nu poate fi realizata de catre oricine.

Betonul elicopterizat este o tehnica prin care suprafetele turnate cu un beton care are caracteristici speciale si care poate contine cuart, minerale, ciment, culoare, pot fi apoi finisate prin slefuire. In urma etapei de slefuire, suprafetele de lucru raman perfect netede, fara nicio denivelare. In functie de preferinte, formula de materie prima folosita poate fi completata sau nu cu pigmenti de culoare, pentru a obtine un aspect cu totul deosebit.

La realizarea de finisaje cu beton elicopterizat care sa se potriveasca perfect in spatii comerciale, industriale, parcari, este nevoie de alegerea cu atentie a materialelor folosite, dar si de echipamente performante pentru slefuire. Pentru a te bucura de lucrari realizate la standarde inalte de calitate, apeleaza la BETONDAB si lucreaza cu o echipa cu vasta experienta in domeniu care poate da curs cererii tale indiferent de judetul in care te afli. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Timisoara

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: