Beton Elicopterizat Alba Iulia

Beton Elicopterizat Alba Iulia • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat Alba IuliaBeton Elicopterizat Alba Iulia : pardoselile elicopterizate sunt realizate, in general, in zonele industriale. Motivul este ca aceste zone (fabrici, hale, silozuri, magazine mari, depozite, garaje si ateliere auto, parcari) au nevoie de pardoseli care sa reziste actiunii factorilor chimici, mecanici, de clima, dar si presiunii exercitate de greutatea numitor echipamente sau de traficul intens.

Prin procesul de realizare, pardoselile elicopterizate se transforma in placi dure de beton care nu se deterioreaza, nu se fisureaza si nu se zgarie cu usurinta. Acestea rezulta in urma turnarii unei formule special de beton, armata cu plasa si fier si slefuirii ei cu ajutorul echipamentului numit elicopter pana la obtinerea unei suprafete uniforme, nivelate, continue.

Pentru imbunatatirea aspectului estetic al betonului care este materie prima pentru pardoselile elicopterizate, se poate folosi cuartul. Acesta intareste si coloreaza betonul elicopterizat transformandu-l intr-o pardoseala durabila si aspectuoasa. Contacteaza echipa BETONDAB pentru planificarea lucrarilor cu beton elicopterizat oriunde in tara!

Cotatie de Pret in Alba Iulia

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: