Beton Elicopterizat Arad

Beton Elicopterizat Arad • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat AradBeton Elicopterizat Arad : datorita caracteristicilor sale, betonul elicopterizat are o durata de viata indelungata. Pardoselile elicopterizate rezista in timp atat sub presiunea greutatii sau a traficului intens, cat si sub influenta altor factori exteri mecanici, chimici sau de clima. Tocmai de aceea, betonul elicopterizat este recomandat in spatii industriale, comerciale, parcari, cai de acces, rampe de aprovizionare.

Betonul elicopterizat are la baza o formula speciala de beton imbunatatita cu cuart si alte elemente care contribuie la intarirea mai eficienta a suprafetei. In plus, slefuirea mecanica a suprafetei de beton proaspat turnate scoate la iveala un strat omogen, care are aceeasi rezistenta in orice punct, fara riscul de a se fisura sau crapa.

Un mare plus este acela ca, pe langa durabilitate, betonul elicopterizat are si un aspect estetic placut dat de nivelul de finisare care poate ajunge pana la aspectul de luciu-oglinda si de paleta larga de culori aplicate in profunzime sau la suprafata. Pentru lucrari durabile cu beton elicopterizat, apeleaza cu incredere la echipa BETONDAB, disponibila in orice judet din tara!

Cotatie de Pret in Arad

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: