Beton Elicopterizat Bacau

Beton Elicopterizat Bacau • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BacauBeton Elicopterizat Bacau : betonul elicopterizat nu mai este o tehnica noua de amenajare a pardoselilor. Practicata cu mult mai intens in tarile vestice, betonul elicopterizat poate fi observat si la noi in parcari, in hale industriale, depozite, pe aleile marilor magazine sau pe rampe de acces. Betonul elicopterizat este durabil si arata foarte bine avand culoare si aspect de la neted pana la lucios (tip oglinda).

Unul dintre avantajele pe care tehnica betonului elicopterizat o ofera este timpul scurt de aplicare. Intr-o singura zi, o echipa competenta si organizata poate realiza pana la 1.000 de metri patrati de pardoseala elicopterizata.

Astfel, spatiile sunt blocate mai putin timp si activitatea poate fi reluata imediat dupa finisare.

Pentru a te asigura ca beneficiezi de un timp optim de lucru, dar si de cele mai calitative materiale si echipamente, solicita o oferta echipei BETONDAB. Avem o vasta experienta de lucru in lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart si oferim solutii complete in acest domeniu. Serviciile noastre sunt disponibile in fiecare judet al tarii. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Bacau

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: