Beton Elicopterizat Braila

Beton Elicopterizat Braila • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BrailaBeton Elicopterizat Braila : optiunea de a amenaja suprafetele cu pardoseli elicopterizate are foarte multe avantaje clare. Betonul elicopterizat este rezistent. Nu se deterioreaza atunci cand este supus traficului intens sau altor factori mecanici, nu are puncte slabe si nu se fisureaza. Datorita stratului protector de la suprafata, betonul elicopterizat poate fi intretinut fara costuri mari sau proceduri complicate.

Aplicarea betonului elicopterizat este o procedura care se realizeaza rapid, astfel incat pot fi finalizate pana la 1.000 de metri patrati pe zi. Este potrivita pentru proiectele care care sunt date in folosinta in scurt timp, pentru spatii industriale si comerciale, parcari, unde utilul (duarata lunga de viata) poate fi imbinat foarte bine cu placutul (aspectul estetic).

Pentru lucrari complexe cu beton elicopterizat, cu sau fara cuart, ai nevoie de o echipa cu experienta si echipamente performante. Contacteaza BETONDAB pentru oferte personalizate in realizarea de pardoseli elicopterizate in orice judet din tara si beneficiaza de solutii complete in materie de amenajari avand la baza betonul elicopterizat sau sclivisit!

Cotatie de Pret in Braila

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: