Beton Elicopterizat Brasov

Beton Elicopterizat Brasov • Obtine o cotatie de pret in

Beton Elicopterizat BrasovBeton Elicopterizat Brasov : betonul elicopterizat este o alternativa foarte convenabila la pardoselile clasice, fiind foarte rezistent si estetic. Acest tip de beton este obtinut printr-o tehnica speciala care presupune turnarea si netezirea betonului, apoi omogenizarea lui adaugand cuart si slefuirea astfel incat suprafata obtinuta sa fie continua si rezistenta in toate punctele sale. Cuartul alaturi de alte elemente adaugate asigura o intarire mai eficienta a betonului, dar si un pigment de culoare.

Procesul de realizare a betonului elicopterizat este rapid. Cu ajutorul unei echipe cu experienta care detine echipamente performante, pot fi realizati pana la 1.000 de metri patrati pe zi. Rezultatele sunt pardoseli durabile, rezistente la actiunea factorilor externi precum traficul, presiunea utilajelor cu greutate.

Deoarece are atat de multe caracteristici, betonul elicopterizat este potrivit pentru spatiile industriale si comerciale, hale, magazine mari, parcari. BETONDAB realizeaza lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart, in fiecare judet din tara. Preturile sunt personalizate si tin cont de dimensiunile suprafetelor de amenajat si complexitatea proiectului. Contacteaza-ne!

Cotatie de Pret in Brasov

  Completati codul de securitate captcha

  Realizăm lucrări de pavare cu beton și beton elicopterizat în toată România. Contactați-ne pentru o oferta de preț.

  Contact

  BETONDAB CONSTRUCT S.R.L.

  📍 Lucrăm în toată România.

  Apelați 0746 080 299
  error: